Termeni si conditii

 

Prezentul magazin virtual casamanuell.ro cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul magazinului virtual casamanuell.ro, proprietatea companiei SC.Sleep TM Revolution.SRL . Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

 

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si SC. Sleep TM Revolution.SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email suportclienti@casamanuell.ro.Ulterior prelucrarii comenzii de catre SC.Sleep TM Revolution.SRL , nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

 

Definitii ale prezentului document:

 

Sleep TM Revolution accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul Sleep TM Revolution

VANZATOR: Sleep TM Revolution. cu sediul in Becicherecu-Mic, str. Crizantemei, nr. 25, judetu Timis, cod postal 307040, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/533/2004 si avand C.I.F.: 37118448, nr. telefon: 0745238225, denumita in continuare casamanuell.ro

 

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual casamanuell.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

 

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand  Sleep TM Revolution care se afla la adresa casamanuell.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Sleep TM RevolutionIn magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice SC. Sleep TM Revolution.SRL  aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri. Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul casamanuell.ro.

 

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL .

 

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda"vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 10 zile;

 

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual casamanuell.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti Sleep TM Revolution

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre SC. Sleep TM Revolution.SRL     

 

 

Orarul de functionare: 

 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-18.

 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. 

 

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.

 

Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între SC. Sleep TM Revolution.SRL , in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către SC. Sleep TM Revolution.SRL  , utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual;

 

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

 Obligatii ale vanzatorului:

 

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online iar clientul sa beneficieze de informatii corecte si specifice nevoilor pentru care achizitioneaza produsul.Culorile din catalogul electronic de produse pot diferi de cele din mostrarul fizic,clientul este direct raspunzator pentru comanda efectuata in toate cazurile in care culoarea interpretata de el nu corespunde cu pretentile sau culoarea imaginata de persoana lui,solicitam respectuos ca fiecare client sa solicite in mod gratuit informatii despre culorile reale ale produsului,acestea nu beneficiaza de retur,produsul executandu-se la comanda clientului.

Continutul publicat in magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL , are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de SC. Sleep TM Revolution.SRL  ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.SC. Sleep TM Revolution.SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar SC. Sleep TM Revolution.SRL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat. Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.La solicitarea si cu acordul consumatorului,  SC. Sleep TM Revolution.SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

 Promotiile sunt valabile:

 

 pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual;

 in limitele stocurilor disponibile;Produsele, preturile si informatiile cu privire  la disponibilitatea de stoc afisate intr-unul din magazinele virtuale SC. Sleep TM Revolution.SRL aferent unui  oras, pot fi diferite.Preturile produselor din magazinele fizice SC. Sleep TM Revolution.SRL pot fi diferite fata de cele din magazinul online SC. Sleep TM Revolution.SRL .  SC. Sleep TM Revolution.SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.SC. Sleep TM Revolution.SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.Comunicarea cu magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile SC. Sleep TM Revolution.SRL  , prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email suportclienti@casamanuell.ro si/sau telefonic la 0745238225SC. Sleep TM Revolution.SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 Dreptul de proprietate intelectuala

 

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei SC. Sleep TM Revolution.SRL ) sunt proprietatea SC. Sleep TM Revolution.SRL  si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului.

 Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nicio informatie continuta de magazinul virtual SC. Sleep TM Revolution.SRL , fara acordul prealabil scris al titularului site-ului.

 Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

 

 Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare a opiniilor pe site-ul casamanuell.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii SC. Sleep TM Revolution.SRL care le utilizeaza ca  ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

 Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul casamanuell.ro:

 

   Opiniile se posteaza pe site in maxim 3 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;    Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe suportclienti@casamanuell.ro    Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;    In exprimarea opiniilor va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv, etc);    Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;    Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact. Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, email, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;    Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;    Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact    Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de email, date de contact, adresa fizica, etc);    Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete;

 Publicitate si confidentialitate

 

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului casamanuell.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 Termeni remarketing

 In paginile website-ului casamanuell.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri. Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.  Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile SC. Sleep TM Revolution.SRL pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului casamanuell.roIn cazul in care vizitatorii site-ului casamanuell.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor.

Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon.

 Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

 Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.Pentru paturile tapitate structura de sustinere a saltelelor indifferent de accesoriul ales este calculata si recomandata pentru persone cu greutate pana in 100 kg,se recomanda instiintarea producatorului cand persoana/persoanele in cauza depasesc aceasta limita pentru a intervenii cu modificari asupra structuri de rezistenta a patului.In cazul nerespectari acestei recomandari,societatea comerciala nu raspunde, nu se face si nu poate fi trasa la raspundere pentru aceasta informatie, in consecinta poate duce la pierderea garantiei in caz de defectiune sau distrugere. Dimensiunile afisate pe pagina produsului sunt cele ale saltelei iar ultima dimensiune fiind inaltimea capatului mare de pat,lateralii in functie de modelul patului au intre 5 si 26 cm grosime iar inaltimea standard de 22 respecfiv 30 cm,indiferent de inaltimea lateralilor patului ,inaltimea finala este de 30 cm. La comanda extra se pot modifica.Termenul de reclamare a defectiunilor constatate la produs este de 3 zile din momentul intrarii in posesie al produsului.Reclamatiile ulterioare nu se vor lua in considerare.

Limitarea raspunderii

 SC. Sleep TM Revolution.SRL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet). 

 

Riscuri si responsabilitati

 Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

 Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 Acceptarea bunurilor

 La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

 Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

 De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

 Transferul de proprietate.

In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.

In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.

 Forta majora  .

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.