• Nou

Pat Roma tapitat 200 x 90 x 90 cm

Referinta: 200 x 90 cm

Pat tapitat Roma disponibil si la comanda in diferite dimensiuni si culori.Pretul configurat este adresat doar patului.Selectati din casuta accesoriile dorite.

Accesorii
Material
 

Note legale

 

Despre livrare

 

Termeni si conditii

Pat tapitat din pal si/sau lemn disponibil in diferite configuratii de marimi,material si culori,cu sau fara somiera rabatabila sau fixa,cu sau fara lada de lenjerie.Termen de livrare 10 - 20 zile lucratoare.Pretul configurat este adresat doar patului fara nici un accesoriu,in functie de optiunile alese din configurator beneficiati de pretul final

Termen de garantie 2 ani

200 x 90 cm

Referinte specifice

Toate produsele comercializate si comandate prin intermediul acestei pagini web sunt supuse legilor in vigoare.

Pentru orice produs din categoria "Paturi" se percepe un avans in valoare de 45% din valoarea produsului, diferenta se achita la livrare curierului sau la intelegere prin virament bancar inainte cu 2 zile de livrare. Termenul de fabricare a produselor este de la doua pana la patru saptamani in functie de comenziile aflate in productie.Va rugam sa raspundeti curierului pentru a nu intarzia livrarea cu o zi sau doua, orice manipulare in plus a produselor poate provoca daune acestora. Rugam verificati integritatea produselor inainte de a semna curierului de primire, ORICE reclamatie ulterioara nu este luata in considerare.


16 alte produse in aceeasi categorie: