• Nou

Saltea Sollar M 10 200 x 200 x 33 cm

Referinta: Slp 020120020010

Produs disponibil la comanda in orice dimensiune.

Termen de livrare: 3 - 5 zile produse standard

Pentru produsele la comanda livrare in : 5 - 12 zile

Certificari:

ST-04-18/06.10.2009

OEKO-TEX100 CLASS2

EN ISO 9001: 2008

EN ISO 14001: 2004

BS OHSAS 18001:2007

ISO 3758 / 01.04.2012

 

Note legale

 

Despre livrare

 

Termeni si conditii

Salteaua Sollar este formata dintr-un strat de baza din spuma de ultima generatie HRR 35,si strat Memory Extra . Diferenta de rigiditate si elasticitate dintre stratul de baza si celelalte straturi confera un efect relaxant, destresand corpul si spatele tensionat dupa eforturile din timpul zilei. Salteaua Sleepy, dupa cum sugereaza si numele ei este o sursa de energie si datorita acestui strat special dotat cu tehnologie Memory Extra, strat care se muleaza perfect dupa forma trupului, reusind sa creeze un negativ al corpului care ajuta la mentinerea pozitiei corecte a coloanei vertebrale, memorand-o. Salteaua Sollar este formata si dintr-un strat de protectie THERMO ce confera o temperatura constanta, optima, trupului in timpul somnului, nemaifiind nevoie de o husa cu 2 fete pentru iarna sau vara pentru aceasta saltea, Totodata are un strat special cu efect antitranspiratie care reduce gradul de dezhidratare al trupului in timpul noptii.

 

  • Sunt reduse punctele de presiune (cu până la 80% față de salteaua tradițională). Acest fapt este important în special pentru cei care dorm în general pe o parte, deoarece necesită o flexibilitate mai ridicată pentru a obține o aliniere corectă a coloanei.

  • Efectul de balans este minimizat față de saltelele tradiționale cu arcuri, o veste bună în special pentru persoanele care au un partener care se foiește în timpul nopții.
  • Dețin proprietăți hipoalergenice. Din acest punct de vedere sunt recomandate persoanelor care suferă de diverse alergii.
  • Saltelele memory își mențin proprietățile în general o perioadă mai îndelungată, beneficiind și de o perioadă de garanție relativ îndelungată
  • Din punctul de vedere al întreținerii nu sunt foarte pretențioase, deși este recomandat întoarcerea acestora din când în când (atât de pe o parte pe alta, cât și cât și pe lungime). Adițional este recomandat aspirarea periodică a acestora, folosirea unei huse de protecție etc.

-Tesatura serpuita in dreptunghi matlasata cu strat TNT inclus

-Strat thermo 300gr/mp ambele fete

-Fasa 3 D

-Piping

-Tratata antiacarieni si antimucegai.

-Saltea cu doua fete.

-Greutate recomandata : 100-130 kg/persoana

-Inaltime : -33 cm

-Certificat de garantie inclus in colet

-Tehnologie MEMORY EXTRA ; -Proprietati antiseptice; -Proprietati antibacteriene; -Fara arcuri; -Strat special cu efect antitranspiratie; -Strat de protectie THERMO; -Fermoar dublu pe contur;

-Garantie: 10 an

Slp 020120020010

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: